Futball-sziget

Rendezvényszervezés, Online kommunikáció, Kreatív tervezés és gyártás, Stratégiai tervezés, Médiatervezés és vásárlás, PR szolgáltatások

2016

30 év után legnagyobb eredményét érte el a magyar labdarúgó válogatott: kijutott a franciaországi Európa-bajnokságra. Tízezrek vonultak Marseille utcáin, miközben Magyarországon milliók vágytak a siker és az öröm közös átélésére. A futball összehozta a nemzetet, a Futball-sziget összehozta a szurkolókat.

A rendezvény a legtöbb embernek a legnagyobb élményt kívánta nyújtani. Ahogy a magyar igazsághoz, ehhez is csupán három dologra volt szükség: egy futballpályára, egy 144 m2-es kivetítőre és a legváltozatosabb programokra. Többtízezer szurkoló és egy felejthetetlen hónap. Nincs az a magyar torok, mely ne ismerte volna meg a ria-ria Hungária rezgéseit, nincs az a magyar ember, aki ne tanulta volna meg, hogy az éjjel soha nem érhet véget.

Futball-sziget

A Futball-sziget nemcsak a szurkolni vágyó közönségnek, de olyan márkáknak is lehetőséget nyitott arra, hogy megmutassa magát, mint a Szerencsejáték Zrt., a LIDL, az MVM Csoport és az Antenna Hungária.

http://www.futballsziget.hu/

Él benned a vágy, hogy nagyszerű dolgok részese legyél?
Ha úgy érzed, az alábbi munkakörök bármelyike neked lett kitalálva, ne habozz, keress minket!
Mindig nyitottak vagyunk az új emberek, az új impulzusok érkezésére.