Edison - Light Up!

Kreatív tervezés és gyártás, Online kommunikáció, Stratégiai tervezés, Médiatervezés és vásárlás, Rendezvényszervezés, PR szolgáltatások

2016-2017

Az ötlet olyan, mint amikor fényt gyújtunk a sötétségben. Halványan pislákol miközben átjárja a képzelet energiája. Ezt az energiát szabadítja fel az Edison Light up! innovációs pályázat és startup verseny, melynek célja az újító energetikai és energiatudatossági kreatív tervek felkutatása. A valódi innováció sokszor „sötétben dédelgetett” álom, amelynek kontúrjaihoz fényre, inspirációra és támogatásra van szükség. Ezt a támogatást adja meg az Edison-projekt, mely az újszerűségről, a bátorságról és jövőről szól.

Ahogy a nagy ötleteket sem a bonyolultság szüli, úgy a kampány reklámfilmje is a legegyszerűbb, de leghatásosabb eszközkészlettel mutatja be a fény és a sötétség kontrasztját.  A pályázatra 118 innovatív pályamunka érkezett, a reklámfilmet beválogatta jelöltjei közé a Highlights of Hungary, mely a hazai legkiemelkedőbb kreatív ipari tartalmakat, ötleteket kutatja.

A 2017-es Kreatív Craft Awardon négy kategóriában is díjazták a reklámfilmet.

Legjobb Látvány - ARANY

Legjobb Rendezés - EZÜST

Legjobb Operatőri Munka - EZÜST

Legjobb Vágói Munka - EZÜST

Edison Light Up!

http://mvmedison.hu/

Él benned a vágy, hogy nagyszerű dolgok részese legyél?
Ha úgy érzed, az alábbi munkakörök bármelyike neked lett kitalálva, ne habozz, keress minket!
Mindig nyitottak vagyunk az új emberek, az új impulzusok érkezésére.