Új kommunikációs ügynökség a RIFT eSports szolgálatában

2018.06.05.

Közös együttműködésbe kezdett Magyarország egyik vezető esport egyesülete, a RIFT eSports, valamint a Trinity International Communications integrált kommunikációs ügynökség.

A kooperáció célja többek között, hogy a fiatal, dinamikusan fejlődő csapat, valamint az általa képviselt műfaj szélesebb körben is ismertté váljon Magyarországon. Az ügynökség a csapat kommunikációs tevékenységét PR, edukációs, valamint personal branding területeken támogatja – derül ki a Trinity sajtóközleményéből.

League of Legends, CS-GO, Dota2, Hearthstone, Fortnite. Egy laikus számára ezek az elnevezések talán ismeretlenek, pedig a legnépszerűbb intenzív akció-stratégiai versenyjáték VB döntőjét tavaly több mint 135 millió néző követte, amely nézőszám a legtöbb tradicionális sport nézettségét is meghaladja.

„Szeretnénk, hogy minél többen ismerjék meg a legnépszerűbb esport játékokat, valamint a csapatunkat, melynek tagjai nap mint nap azért dolgoznak, hogy eredményesen szerepeljenek a hazai és nemzetközi megmérettetéseken. Biztosak vagyunk abban, hogy a Trinity International Communications szakmai segítségével rövid idő alatt megvalósíthatjuk ezt a célt” – mondta Ferenczik Andrea, RIFT eSports elnökségi tagja.

„Vállalatunk ügyfél portfóliójának sokszínűségét tovább növeli a RIFT eSports-szal közös munka. Mindig örömmel tölt el bennünket, ha fiatal tehetségekkel dolgozhatunk együtt” – mondta Kuna Tibor, a Trinity International Communications Kft. ügyvezetője.
 

RIFT eSports

A RIFT eSports 2 éve alakult, és ez idő alatt a folyamatos megmérettetések eredményeképpen hazánk egyik legnagyobb esport szervezetévé nőtte ki magát. A fiatal, dinamikusan fejlődő csapat a hazai eredményeken túl külföldi sikerekkel is büszkélkedhet. Az idei év elején a Dél-Kelet Európai bajnokság és Görög Liga helyi döntőjében is részt vettek. A csapat elsődleges célja, hogy a hazai és a balkáni mezőnyt dominálni tudják, valamint a magyar esport közösséget fejlesszék.

https://hu-hu.facebook.com/riftesports/
 

Trinity Communications Kft.

A Trinity International Communications Kft. integrált kommunikációs ügynökség 2017-ben két Prizma Kreatív PR Díjat kapott. Esemény PR-kampánya kategóriában aranyat szerzett a Derby és Kincsem film fesztivál kommunikációjáért, míg CSR-megoldások kategóriában ezüsttel jutalmazták a Mentsük meg Katinkát! kampányt. Ugyancsak 2017-ben a Kreatív Craft Awardon tíz díjat nyert társpályázóként.

www.trinity.hu
 

További információ: [email protected]

További bejegyzések

Benne vagy a játékban?

2018. jún.18

A Szerencsejáték Zrt. Tippmix sportfogadási terméke új kommunikációs kampányának bemutatása


Kompetenciafejlesztő tréningjeinkről

2018. jún.14

Az elmúlt 2,5 évben összesen 277 főnek tartottunk kompetenciafejlesztő tréningeket, 76 alkalommal, 8 tematikában. A legnépszerűbb tréningünk a médiakezelés volt, amelyet közép- és felsővezetők vettek igénybe.


Él benned a vágy, hogy nagyszerű dolgok részese legyél?
Ha úgy érzed, az alábbi munkakörök bármelyike neked lett kitalálva, ne habozz, keress minket!
Mindig nyitottak vagyunk az új emberek, az új impulzusok érkezésére.