Különleges ajándékok, képzeletbeli Jótevők

2017.12.14.

Az idei karácsony teljesen más, mint az eddigiek. Gyermekek lepték meg az ügyfeleket.

Minden évben igyekszünk kifejezni köszönetünket ügyfeleinknek az egész éves együttműködésért, a sikeres közös munkáért. A hálálkodás nem véletlenül esik a decemberi, ünnepi időszakra. Ilyenkor tudunk elégedettséggel visszanézni a mögöttünk álló évre és ilyenkor válnak különlegessebbé az apró ajándékok.

Young and Trinity karácsony

A karácsonynak a varázslatát és igazi értelmét megragadva készültünk meglepni ügyfeleinket és boldoggá tenni egy gyermekotthon minden lakóját. 2017-ben a partnereink ajándékára szánt összegből a Bolyai Gyermekotthont támogattuk különféle bútorokkal, háztartási eszközökkel és karácsonyi ajándékokkal.

Persze, a meglepetések sora itt még nem ért véget. Három nap és három éjszakán szorgosan gyűjtögettük partnereink személyiségjegyeit, hogy szavakba önthessük őket. Hogy miért? Mert ebből alkották meg a gyermekek a legemlékezetesebb és legszemélyesebb karácsonyi ajándékokat: megrajzolták a Képzeletbeli Jótevőjüket.

Hát, így kerültek a karácsonyi csomagok a legjobb helyre...

További bejegyzések

Benne vagy a játékban?

2018. jún.18

A Szerencsejáték Zrt. Tippmix sportfogadási terméke új kommunikációs kampányának bemutatása


Kompetenciafejlesztő tréningjeinkről

2018. jún.14

Az elmúlt 2,5 évben összesen 277 főnek tartottunk kompetenciafejlesztő tréningeket, 76 alkalommal, 8 tematikában. A legnépszerűbb tréningünk a médiakezelés volt, amelyet közép- és felsővezetők vettek igénybe.


Él benned a vágy, hogy nagyszerű dolgok részese legyél?
Ha úgy érzed, az alábbi munkakörök bármelyike neked lett kitalálva, ne habozz, keress minket!
Mindig nyitottak vagyunk az új emberek, az új impulzusok érkezésére.