Különleges ajándékok, képzeletbeli Jótevők

2017.12.14.

Az idei karácsony teljesen más, mint az eddigiek. Gyermekek lepték meg az ügyfeleket.

Minden évben igyekszünk kifejezni köszönetünket ügyfeleinknek az egész éves együttműködésért, a sikeres közös munkáért. A hálálkodás nem véletlenül esik a decemberi, ünnepi időszakra. Ilyenkor tudunk elégedettséggel visszanézni a mögöttünk álló évre és ilyenkor válnak különlegessebbé az apró ajándékok.

Young and Trinity karácsony

A karácsonynak a varázslatát és igazi értelmét megragadva készültünk meglepni ügyfeleinket és boldoggá tenni egy gyermekotthon minden lakóját. 2017-ben a partnereink ajándékára szánt összegből a Bolyai Gyermekotthont támogattuk különféle bútorokkal, háztartási eszközökkel és karácsonyi ajándékokkal.

Persze, a meglepetések sora itt még nem ért véget. Három nap és három éjszakán szorgosan gyűjtögettük partnereink személyiségjegyeit, hogy szavakba önthessük őket. Hogy miért? Mert ebből alkották meg a gyermekek a legemlékezetesebb és legszemélyesebb karácsonyi ajándékokat: megrajzolták a Képzeletbeli Jótevőjüket.

Hát, így kerültek a karácsonyi csomagok a legjobb helyre...

További bejegyzések

Új kommunikációs ügynökséget választott a Fornetti

márc.08

Kecskemét, 2018. március 8. – Magyarország legnagyobb pékipari vállalatának, a Fornettinek a Trinity International Communications látja el pr-kommunikációs tevékenységét március 1-jétől. Az integrált kommunikációs ügynökség részt vesz a Fornetti kommunikációs stratégiáját elősegítő kommunikáció tervezésében és alakításában. Többek között kommunikációs tanácsadással, sajtókapcsolati munkákkal, rendezvény tanácsadással kapcsolatos feladatokat is ellát.


Idén előbb jött a Mikulás...

2017. dec.04

...de szerencsére Kreatív Craft Díjakkal volt tele a puttonya.


Él benned a vágy, hogy nagyszerű dolgok részese legyél?
Ha úgy érzed, az alábbi munkakörök bármelyike neked lett kitalálva, ne habozz, keress minket!
Mindig nyitottak vagyunk az új emberek, az új impulzusok érkezésére.