Foci VB a város közepén

2018.05.07.

Különleges szurkolói zóna várja majd a futball szerelmeseit a budapesti Szabadság téren, a júniusban kezdődő világbajnokság ideje alatt.

A belváros egyik leglátogatottabb pontján két óriás kivetítőn követhetik majd június 14-e és július 15-e között a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit a szurkolók. A Belvárosi Focimozi és a Young and Trinity által szervezett, minden nap 13 órától 22 óráig nyitva tartó helyszínen összesen több, mint 300 ezer látogatót várnak, akik a meccsek mellett családi és gyermekprogramokon, nyereményjátékokon vehetnek részt, valamint számos különleges vendéggel is találkozhatnak majd. Az igazi sportélményre vágyók pedig – egyebek mellett – lábtenisz pályán és csocsó, vagy teqball asztal mellett is megmozgathatják magukat. Az e-sport kedvelői pedig saját kezükbe vehetik az irányítást és konzolon mérkőzhetnek meg egymással.

További információ: [email protected]

További bejegyzések

A Baptista Szeretetszolgálat 1%-os kampányának bemutatása

máj.16

A BSZA ügynökségünket a 2018-as adó 1% felajánlási toborzó aktivitás integrált kommunikációs kampányának megtervezésére és lebonyolítására kérte fel.


Új kommunikációs ügynökséget választott a Fornetti

márc.08

Magyarország legnagyobb pékipari vállalatának, a Fornettinek a Trinity International Communications látja el pr-kommunikációs tevékenységét március 1-jétől. Az integrált kommunikációs ügynökség részt vesz a Fornetti kommunikációs stratégiáját elősegítő kommunikáció tervezésében és alakításában. Többek között kommunikációs tanácsadással, sajtókapcsolati munkákkal, rendezvény tanácsadással kapcsolatos feladatokat is ellát.


Él benned a vágy, hogy nagyszerű dolgok részese legyél?
Ha úgy érzed, az alábbi munkakörök bármelyike neked lett kitalálva, ne habozz, keress minket!
Mindig nyitottak vagyunk az új emberek, az új impulzusok érkezésére.